Shkolla 28 Nentori

28 Nentori

28 Nentori

Struktura

Struktura

Aktivitete Rinore

Aktivitete Rinore

Komuniteti

Lajme dhe Evente

Ku Ndodhemi

Informacione Kontakti

Adresa: Rruga 13 Dhjetori 4, Shkodër, Albania

Telefone: -

Email: -

Go to top of page