Shkolla Seit Najdeni

Said Najdeni

Said Najdeni

Struktura

Struktura

Aktivitete Rinore

Aktivitete Rinore

Komuniteti

Lajme dhe Evente

Aktivitetet e ardhshme

Ku Ndodhemi

Informacione Kontakti

Adresa: -

Telefone: 0686462889

Email: snajdeni@yahoo.com

Go to top of page