Shkolla Halim Xhelo

Shkolla Halim Xhelo

Shkolla Halim Xhelo

Struktura

Struktura

Aktivitete Rinore

Aktivitete Rinore

Komuniteti

Lajme dhe Evente

Aktivitetet e ardhshme

Ku Ndodhemi

Informacione Kontakti

Adresa: Lagja “28 nëntori”, Rr. Hajro Veshi

Telefone: +355 33 421 324

Email: [email protected]

Go to top of page